Contacteer barchief

Heeft u aanvullingen, correcties, documenten, foto's of extra informatie?
Stuur een mailtje naar info@barchief.be.

Deze database vormt sinds 2018 een hoogst interessante bron en nuttige tool voor o.a. heemkundigen en onderzoekers om historische gegevens over herbergen te raadplegen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat barchief zeer populair is in caféminnend Vlaanderen.

Deze collectie werd opgesteld dankzij de aanbreng van verhalen, documenten en foto's van vele sympathisanten, onder de coördinatie van Wouter Staelens.
De gegevens kunnen steeds wijzigen, onvolledig zijn of fouten bevatten. Merkt u een fout op, aarzel dan niet om ons te contacteren met uw aanvullingen of correcties. Op deze manier verbeteren we de collectie.
De aandachtige gebruiker zal tevens opmerken dat er soms ook andere gebouwen/functies (restaurents, hotels, brouwerijen, bakkerijen, kolenhandel,…) aanwezig zijn in de collectie. Soms is de functie van het gebouw niet altijd meteen duidelijk of kreeg deze een andere functie. Op deze manier krijgen we een beter beeld op het verloop van en de functie(s) die sommige gebouwen hadden.© Copyright barchief.


Steun dit project:

Koop mij een koffieKoop mij een koffie